U6 cycle tour i Tidaholm

En Tisdag i början utav Juli tog jag mitt pick och pack till bussen (som förövrigt tog upp en hel plats) (behövde agera hulken för att kunna lyfta ner den sen igen) och sedan vidare till min mormor och morfar. Kom fram och fick god mat och hade det mycket mys. Fast anledningen till att jag åkte var inte just att äta god mat och ha det mys, utan för att kolla på mina kusiner som tävlade i U6 cycle tour i Tidaholm. Tror detta blev tredje året som jag for iväg dit, tycker det är lika kul varje gång!
 
- Frida

folk tittade snett från sina stora dyra båtar

I och med i skolan har startat så passar det väll inte bättre än att komma ihåg lite fina saker från i sommar. 

När jag och Carola var i min stuga så paddlade vi varje dag. Ibland gick de bättre än andra. När några sysslingar var där fick vi den ostadiga brädan, utan att överdriva så tog det 20 min för oss att komma ca 100 meter. Så fort en kom upp på den så sabbade den andra. Det kändes finfint när vi sedan bytte bräda med mina sysslingar och de paddlade ståendes på den brädan vi knappt kom upp på. Men det var kul!

- Frida

En riktig fårahede

Oftast när jag är på cykeltävlingar är jag där med min mormor och morfar. Det är nice efterssom något jag gillar väldigt mycket är att umgås med min släkt och familj. Detta här över är mina coola morföräldrar plus en av mina kusiner. Ibland blir det en hel del slötid medans vi väntar på cyklisterna, då är de bra att kameran är med!

- Frida