borde få pris pga stamkund på ica

Ni vet en sån dag då man vill ha godis på en gång. Igår var en sån dag. Det var Lördag och med tanke på att jag tränade på morgonen kan jag äta godis med gott samvete (skämta bara äter godis hela tiden ändå). Älskar också den nya chokladen från Marabou med kex i. Vet inte resten av namnet, och ain't got time för att leta upp det heller. Eller jo, egentligen har jag all tid i världen, men är för lat.
 
- Frida

sverige be like

Om man bor i Sverige får man uppleva svensk sommar. Detta kan då vara en upplevelse för de icke-erfarna som inte upplevt denna klimatskillnad någon gång tidigare. Själv är jag mycket erfaren och är jäkligt trött på vädret. Tog dock tillfället i akt och tog på mig en gul regn-poncho (#passionforfashion) och trotsade modernaturs kraft. Ingen långvarig vistelse utomhus då det börja regna igen efter 10 min. Återvände då hem till min naturliga miljö, sängen.
 
- Carola

så god jag skulle kunna äta upp den, bokstavligen

Senaste gången jag var i Göteborg var jag även tvungen att gå in på lush. Hade vart där innan utan att köpa något, men denna gången hade jag bestämt mig för att köpa denna. Nämligen en lipscrub i smak av popcorn. Och gaaash vad bra den är, dessutom luktar den supergott! TIPSTIPSTIPS
 
Skulle ju som sagt bara köpa en sak, råkade köpa tre. Damn you Lush!
 
- Frida